Круглий стіл-онлайн «Антикорупційні ініціативи: від ідеї до результату»

Сьогодні,  9 грудня 2020 року, об 11.00 в Одеській академії харчових технологій, в форматі відеоконференції на базі платформи Zoom відбулося засідання   круглого столу «Антикорупційні ініціативи: від ідеї до результату».

З вступним словом до учасників конференції звернувся завідуючий кафедрою к.і.н., доцент А.О. Соловей.

У засіданні прийняли участь проректор з науково-педагогічної та виховної роботи, соціальних питань, оздоровлення та спорту О.М. Кананихіна, завідувач кафедри соціології, філософії і права  А.О. Соловей, викладачі кафедри Г.А. Шевченко, Г.А. Черняк і  Т.С. Ботіка, аспіранти, студенти та співробітники академії.

З науковими доповідями на конференції виступили:

Катарина Капауз – «Основні ідеї універсальної конвенції ООН проти корупції»;

Юлія Барковська – «Кращі практики протидії корупції»;

Микола Топор – «Сучасні технології протидії корупції»;

Євген Костенко – «Роль міжнародних організацій в боротьбі з корупцією» та Олександра БОЯРОВСЬКА.

Учасників конференції у телефонному режимі привітав ректор Академіі професор Б.В. Єгоров.

Модератор круглого столу-онлайн «Антикорупційні ініціативи: від ідеї до результату» – Голова Суспільного антикорупційного комітету ОНАХТ, керівник відділу з питань запобігання та виявлення корупції, доцент  кафедри соціології, філософії і права Шевченко Г.А.