Валентина Кирилова В.П., студентка другого курсу факультету ММіЛ зайняла II місце у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Психологія»

Згідно з наказом Міністерства освіти і науки України від 28.11.2018 р. № 1313 «Про проведення Всеукраїнської студентської олімпіади у 2018/2019 навчальному році» на базі кафедри загальної та диференціальної психології соціально-гуманітарного факультету Державного закладу «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського» з 18 по 20 квітня 2019 р. проводився ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Психологія».

В Олімпіаді приймали участь студенти вищих навчальних закладів України ІІІ-ІV рівнів акредитації незалежно від форм власності та підпорядкування (у тому числі громадяни зарубіжних країн), які вивчають зазначену дисципліну («Психологія») у поточному або закінчили її вивчати в минулому році, для яких «Психологія» не є спеціальністю.

ІІ етап Олімпіади проводився у три тури.

I тур (заочний). Підготовка презентації за темою «Психологічні засади професійного спілкування».

ІІ тур. Виконання тестових завдань з дисципліни «Психологія».

ІІІ тур. -Розв’язання психологічних задач.

             -Психологічний аналіз змісту відеоряду

Від Одеської національної академії харчових технологій приймала участь студентка другого курсу факультету ММіЛ(публічне управління та адміністрування) Кирилова В.П. Вона успішно пройшла всі випробування, виконала усі завдання та впевнено зайняла II місце (фото диплому додається). Підготував студентку Кирилову В.П. та був відповідальний за проведення другого етапу олімпіади керівник «Центру психологічної підтримки», доцент кафедри СфіП Черкаський А.В.