Презентація нового навчального посібника на кафедрі соціології, філософії і права ОНАХТ

5 квітня 2019 року на кафедрі соціології, філософії і права пройшла презентація навчального посібника «Соціально-культурологічні аспекти спілкування в сфері сучасних масових комунікацій».

Авторський колектив: Єгоров Б.В., Черняк Г.А., Шувалов С.В., Станкевич Г.М., Самокиш В.П., Тодорова С.М., Работін Ю.А., Неустроев Ю.Г., Ангелов Г.В., під загальною редакцією професора Г.В. Ангелова та професора кафедри Черняк Г.А.

Навчальний посібник вийшов у серії «Теорія масових комунікацій і проблеми прикладної сучасної журналістики».

Книга як науково-навчальний посібник є одним з ключових напрямків курсів «Культурологія», «Політологія», «Основи педагогіки та психології», «Соціології» та «Основи права», які є обов’язковими для підготовки у вузах фахівців багатьох профілів.

Посібник містить розділи, присвячені широкому колу актуальних проблем сучасної комунікативістикі; зміст включає історію та сучасні проблеми теорії та практики комунікації – однієї з перспективних галузей наукового знання. Досліджуються різні види і рівні комунікаціі. В цьому векторі дуже важливим фактором э значення всіх форм спілкування, направлених на гармонізацію людського  взаєморозуміння. Ця книга допоможе вам подолати бар’єри в щирому спілкуванні, навчить правильно виділяти і сприймати головне, розповість, як управляти миттєвими поривами і емоціями, і відкриє основні принципи конструктивних і результативних бесід, за допомогою яких ви зможете впливати на оточуючих вас людей і управляти різними ситуаціями.

За своїм  характером, монографічна робота розрахована на широке коло дійсних і майбутніх фахівців у сфері соціального управління, юриспруденції, політики, журналістики, рекламної справи й паблік рилейшнз, а також   тих, хто оволодіває спеціальністю «Зв’язки з громадськістю».

Книга призначена як для бакалаврів, магістрів, студентів та аспірантів зарубіжних країн, які навчаються в вищих навчальних закладах України, а також  для студентів і викладачів гуманітарного профілю навчальних закладів, розташованих в районах з  різноманітним етно-національним компактно проживаючим населенням.

Презентацію провела професор кафедри Черняк Г.А.