Засновники релігій та віровчителі людства

26 березня 2019 року відбулося перше засідання підсекції філософії кафедри в рамках міжвузівської наукової студентської конференції 2018-2019 н.р. Наукові керівники доценти Мельник Ю.М., Тодорова С.Н., Пурцхванідзе О.В., Дружкова І.С., ст. викладач Лар’яновський І.С .

Тема конференції: засновника РЕЛІГІЙ та віровчітелі людства. Конференція була проведена з студентами факультетів ЕБіК, НГта Е, НТТ та ІМ, ММіЛ.

Під керівництвом доцента Пурцхванідзе О.В. студенти підготували такі теми виступів, як «Екологічні проблеми та можливості подолання її в умовах сучасного світу», «Проблема екології мегаполісів», «Принципи веріфікації та фальсифікації та їх оцінка в сучасній епістемології», та інші. Під керівництвом старшого викладача кафедри Лар’яновського І.С . – «Етика  поводженя з тваринами та її загально-гуманістичне значення», «Світоглядно-філософський аспект  трансперсональної психології», «Філософські ідеї сучасної фантастики». Під керівництвом доцента  Дружкової І.С. – «Відеоролик «Сам у хаті» як приклад пародії до фільму «Один дома»?», «Пародія «Супер форсаж» на фільм «Форсаж», «Способи захисту дипломного проекту за допомогою авторського права» та інші.

0002
0007
00008
0006
0005
0004
0003