Зустріч з викладачами циклових комісій соціально – гуманітарних дисциплін коледжів

28 лютого 2019 року в Одеському технічному коледжі Одеської Академії харчових технологій проходило обговорення обласними методичними об’єднаннями Закону України “Про фахову передвіщу освіту”.  Обговорення Закону викликало бурхливу дискусію.

В рамках заданої теми перед присутніми виступила заступник завідувача кафедри соціології, філософії та права Одеської національної академії харчових технологій з питань спільної роботи викладачів гуманітарного циклу з викладачами циклових комісій соціально – гуманітарних дисциплін коледжів Академії професор кафедри Черняк Г.А. Тема виступу Галини Анатоліївни була пов’язана з впровадженням нових активних форм і методів у викладанні суспільних дисциплін. Учасники засідання прийняли рішення: провести в травні 2019 року науково-методичний семінар на базі Одеського Технічного Коледжу ОНАХТ за участю обласних методичних об’єднань викладачів історії, суспільних дисциплін, права і викладачів кафедри соціології, філософії та права ОНАХТ на тему «Використання активних та інтерактивних методик в процесі викладання соціально-гуманітарних дисциплін».

Також активно обговорювалося питання підготовки та проведення обласних олімпіад з історії (голова Пугачова Н.А.) та філософії (голова Мірошниченко В.А.). Рішення: олімпіаду з філософії провести 11 квітня 2019 року, з історії – 18 квітень 2019 року.

Багато уваги приділили присутні питанню підготовки студентів коледжів до ЗНО з історії серед студентів ЗВО І-ІІ р.а. Одеської області.

Зустріч з викладачами циклових комісій соціально гуманітарних дисциплін коледжів.

00001 ААА
А 002 ВВВ
00007
000005