Засідання Круглого столу в Інституті проблем ринку та економіко-екологічних досліджень НАН України

На прикінці лютого в Інституті проблем ринку та економіко-екологічних досліджень НАН України відбулося засідання Круглого столу. Тема: «Розвиток ринку інноваційних товарів як один із засобів подолання деіндустріалізації економіки України». Головні підсумки обговорення. Наша держава може прискорити зростання економіки на 6-8%, якщо виконає три умови – реіндустріалізація через інноваційний розвиток, стимулювання самозайнятості та сприятливий бізнес-і інвестиційний клімат.

Від Академії харчових технологій в засіданні Круглого столу взяли участь

зав.каф.економіки промисловості, д.е.н., проф. Павлов А.І., д.е.н., доцент кафедри економіки промисловості Самофатова В.А., д.е.н., доц., зав. каф. управління бізнесом ОНАХТ Басюркіна Н.І.

-Мене зачепило висловлювання Президента Українського Союзу промисловців і підприємців Кінаха А.К., про ставлення чиновників до політики інновацій. Анатолій Кирилович зазначив, що вітчизняний ІТ-сектор входить в трійку кращих в світі, багато компаній і фахівці працюють за аутсорсинговим програмами на іноземних інвесторів, проте в Україні сприятливих умов для айтішників не створено – прокоментувала учасник засідання Круглого столу, професор кафедри соціології, філософії та права ОНАХТ Черняк Г.А.

0001
0002
0003