Майстер-клас  Галини Черняк: Лайфхакінг успішного спілкування

Єволюція людського способу життя, психологічних процесів і спілкування досягла беспрецендентно високого рівня.

Це стало однією з причин того, що у людини з’явилося прагнення зробити життя простіше за допомогою нехитрих способів, що, в свою чергу, призвело до виненкнення масштабного руху під назвою лайфхакинг.

ЛАЙФАК (від англ. Life hacking) — на сленгу означає «маленьку хитрість», «народну мудрість» або корисну пораду, це все, безумовно, допомагає вирішувати певні проблеми, заощаджуючи тим самим час.

Виходячи з цього, 19 квітня 2018 року для бажаючих студентів, доцент кафедри соціології, філософії і права Черняк Г.А. провела майстер-клас  «Лайфхакінг успішного спілкування».

– Лайфхакинг — складний процес роботи над собою. Це не просто конкретні заходи і поради, це — стиль життя. Стиль життя, який вимагає хоча б невеликої віддачі замість одержування переваг над іншими людьми, над зовнішніми негативними факторами суспільства — сказала Галина Черняк під час проведення майстер-класу. Ви запитаєте, що це за віддача. Це розробка своїх прийомів в спілкуванні, а не тільки використання  вже відкритих секретів. І не стільки розробка,скільки процес передачі накопиченого досвіду. Мені здається,що це, мабудь, головна фішка людської спільноти — ділитися знаннями один з одним — адже тільки так можна домогтися найбільших успіхів.

– На наш  погляд  є корисним наше знайомство  з комплексами практичних порад, прийомів спрямованих на забезпечення підвищення рівня особистісної продуктивності, персональної організації в процесі спілкування. Ми вдячні  Галині Анатоліївні за те, що вона  ознайомила нас і  розкрила  ті “фішки” життя, використання яких дозволяє домагатися більших висот у спілкуванні при витраті менших зусиль – прокоментувала  результати роботи на майстер-класі староста  групи ФЕБ – 131  Еліна  Космачевська.

SONY DSC
SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC
SONY DSC

SONY DSC