Науково-практична конференція, присвячена 74-й річниці визволення Одеси

3 квітня відбулася традиційна студентська науково-практична конференція, присвячена 74-й річниці визволення Одеси від нацистської окупації.

Відкрив роботу конференції завідувач кафедри соціології, філософії і права, професор Ангелов Г.В. З вступним словом до присутніх звернувся директор Інституту культури і мистецтв ОНАХТ, доцент Соловей А.О. Успіху в проведенні конференції побажала учасникам проректор з науково-педагогічної та виховної роботи, соціальних питань, оздоровлення і спорту, доцент Кананихіна О.М.

Під час роботи конференції були заслухані доповіді, присвячені сторінкам історії заснування міста та долям його засновників. Особливе місце було приділено питанням, в яких було відображено подвиг нашого народу в роки Другої світової війни. У представлених доповідях висвітлювалися проблеми, пов’язані з періодом героїчної оборони Одеси, боротьби з нацистами в період окупації, звільнення нашого міста від загарбників. Ряд представлених матеріалів познайомив учасників конференції з історією культурних пам’яток та вулиць Одеси. Всі доповіді супроводжувалися демонстрацією фотоматеріалів та історичних документів.
Презентації, підготовлені студентами Одеської національної академії харчових технологій Генш В., Янієвим Л., Царік О., Пільтяй В., Олійник В., Ганенко Я., Крижанівською К., Сухецькою Є., Корнецовою К., Житкевич А., Чебан Д., викликали у присутніх величезний інтерес.

imgonline-com-ua-Resize-5KApgG2wi6 imgonline-com-ua-Resize-onSYWIjLgptimgonline-com-ua-Resize-5cOlf4yVuxsQ5xdG