Наукова студентська конференція: «Людина на порозі майбутнього»

15 листопада 2017 року в ОНАХТ  на факультеті інформаційних технологій та кібербезпеки відбулась наукова студентська конференція: «Людина на порозі майбутнього» під керівництвом доцентів кафедри соціології, філософії і права Пурцхванідзе О.В., Дружкової І.С., Лар’яновського І.С.

На конференцію були запрошені декан факультету ФІТ та КБ доцент Котлік В.С., директор Інституту дистанційного навчання доцент Корнієнко Ю.К., куратор 322 гр. доцент Ольшевська О.В., Говор Б.

Студенти виступили з доповідями щодо майбутнього людини, можливостей її існування і трансформацій в умовах інформаційної революції. Всі виступи були цікавими, знайшли відгук у слухачів.

Студент 321 гр. ФІТ та КБ Коломієць Олександр: «Реймонд Курцвейл помиляється. Не все що він передбачав здійснилось! Штучний інтелект ніколи не замінить людину!»

ОВ 008

«Ачим взагалі, є штучний інтелект?» – Ірина Сукач, студентка 321 гр. ФІТ та КБ.

ОВ 0010

 

Ткаченко Анастасія і Ярошенко Руслана, студентки 321 гр ФІТ та КБ: «Сучасна людина існує в просторі медіа. Вона втрачає себе через потужні впливи засобів медіа, більш за все через Інтернет»

ОВ 005

Мцканюк Юрій, Волчанов Владислав: «Інтернт та його вплив на людину має не тільки негативні, а й позитивні наслідки». (студенти 321групи ФІТ та КБ)

ОВ 007

«Сучасні технології не просто змінюють людину, вони за словами С.Хоружего, носять радикальний характер», – Сергій Храновський, студент 321 групиФІТ та КБ.

ОВ 009

Яна Бутук, Владислав Чебан, студенти 322 групи ФІТ та КБ: «Чи не втратимо ми себе і, наваіть нашу стать, в інформаційній реальності? Трансгуманістична концепція має сенс в контексті означеної проблеми?»

 

ОВ 003

Студенти, запрошені задавали доповідачам питання, в обговоренні з коментарями виступили всі запрошені. Куратор 322 гр. Одьга Ольшевська

ОВ 002

Всі учасники конференції визнали тематику конференції цікавою і перспективною щодо подпльшого обговорення і вивчення.

 

ОВ 001

О.В.Пурцхванідзе, к.ф.н.,доцент кафедри соціології, філософії та права ОНАХТ