Керівництво навчально-наукового інституту прикладної економіки та менеджменту ім. Г.Е. Вейнштейна відзначило хорошу роботу викладачів кафедри в 2016-2017 навчальному році

Керівництво навчально-наукового інституту прикладної економіки та менеджменту ім. Г.Е. Вейнштейна відзначило хорошу роботу викладачів кафедри в 2016-2017 навчальному році

3 липня 2017 року відбулись загальні збори професорсько-викладацького складу навчально-наукового інституту прикладної економіки та менеджменту ім. Г.Е. Вейнштейна, присвячені підведенню підсумків роботи в 2016-2017 навчальному році.

З звітними доповідями виступили Директор навчально-наукового інституту прикладної економіки та менеджменту ім. Г.Е. Вейнштейна к.е.н., доцент Каламан О.Б., декан факультету менеджменту, маркетингу і логістики к.е.н., доцент Агєєва І.М., декан факультету економіки, бізнесу і контролю к.е.н., доцент Купріна Н.М.
В обговоренні роботи колективу навчально-наукового інституту прикладної економіки та менеджменту ім. Г.Е. Вейнштейна в 2016-2017 навчальному році так само взяли участь проректор з науково-педагогічної та навчальної роботи к.т.н., доцент Тришин Ф.А. і проректор з науково-педагогічної та виховної роботи к.т.н., доцент Кананихіна О.М.
Перед учасниками загальних зборів виступив ректор ОНАХТ, д.е.н., професор Єгоров Б.В., який дав позитивну оцінку роботі колективу, ознайомив з планами Академії і поставив чергові завдання перед колективом інституту на новий навчальний 2017-2018 навчальний рік.

Грамотами Директора навчально-наукового інституту прикладної економіки та менеджменту ім. Г.Е. Вейнштейн за професійну і творчу роботу були нагороджені викладачі кафедри соціології, філософії та права Пурцхванідзе О.В., Соловей А.О., Стояно О.О., Тодорова С.М., Черняк Г.А. і лаборант кафедри Гуртова О.В.

Інформаційний центр кафедри соціології, флософії та права ОНАХТ